Esittelyssä uudet MiiTime-lahjakortit

Olemme innoissamme, kun olemme vihdoin saaneet lahjakorttikauppamme auki pitkän työn jälkeen. Haluammekin nyt kertoa hieman lisää yrityksestämme, sekä uudesta lahjakortistamme.

Mistä kaikki sai alkunsa?

MiiTime-lahjakorttikaupan on perustanut turkulainen osteopaatti / koulutettu hieroja yhdessä muutaman kollegansa kanssa. Korona-aikana heräsi kysymys, miten pienille palvelualojen yrityksille olisi mahdollista saada uusia asiakkaita tutustumaan omiin palveluihin ilman markkinointiin sijoitettua rahaa ja riskiä tämän rahan menettämisestä. Pitkän suunnittelun tuloksena syntyi MiiTime-lahjakortti.

Monipuolinen lahjakortti hyvinvointiin

Lokakuusta 2023 lähtien olemme päässeet tarjoamaan lahjakortteja, joita on mahdollista käyttää tällä hetkellä useissa hyvinvointipalveluita tarjoavissa yrityksissä Turun- ja Helsingin seudulla. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on tehdä tämä mahdolliseksi kaikille suomalaisille ympäri Suomen.

MiiTime-lahjakortilla pääsee nauttimaan monista erilaisista palveluista. Tällä hetkellä palveluja ovat muun muassa: hieronta, urheiluhieronta, osteopatia, purentalihasten hoito, jäsenkorjaus ja suuhygienia. Haluamme tarjota monipuolisen valikoiman palveluita, jotta jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan tavan hemmotella itseään tai huolehtia hyvinvoinnistaan. Tulevaisuudessa on tarkoitus laajentaa valikoimaa entisestään. MiiTime-lahjakortin käyttöpaikkoihin pääset tutustumaan täältä.

Lahjakortti työntekijöiden hyvinvointiin

Haluamme olla apuna myös yrityksille, joilla voi olla välillä hankala löytää työntekijöilleen sopivaa lahjaa. Lahjakortin ostaminen käy todella nopeasti ja on varma valinta monipuolisuutensa ansiosta, kun halutaan tehdä työntekijä onnelliseksi lahjasta. MiiTime-lahjakortti ei ole pelkästään lahja, vaan se on mahdollisuus yritykselle lisätä työntekijöiden hyvinvointia, sekä tukea heidän työkykyään ja jaksamistaan. Lahjakortti hyvinvointipalveluihin on erinomainen tapa osoittaa arvostustasi tiimillesi. Henkilöstön lahjakortteihin voi tutustua tarkemmin täältä.


MiiTimen tiimi

MiiTimen ydintiimi koostuu neljästä erin alan ammattilaisesta. Kokemusta meiltä löytyy niin terveydenhuoltoalalta, yrittäjyydestä, tietojenhallinnasta kuin myös myynnistä. Lisäksi mukana on myös yksi insinööri.

Olemme innoissamme tuomassa tarjolle uuden lahjakorttimme, jonka avulla pystymme niin työllistämään pieniä palvelualojen yrityksiä, kun myös tarjoamaan asiakkaillemme nautinnollisia hetkiä MiiTime-lahjakorttien kanssa Turun- ja Helsingin seudulla.

Suuri kiitos kaikille jo lahjakortin ostaneille, sekä vielä suurempi kiitos kaikille mahtavasta palautteesta jonka olemme saaneet. Jatkamme työtämme, jotta saamme tehtyä MiiTime-lahjakorteista entistä parempia ja monipuolisempia 🙂

Avainsanat: hieronta, urheiluhieronta, osteopatia, purentalihasten hieronta, lahjakortti, lahjakortti työntekijöille

MiiTime
Author: MiiTime