Parhaat lahjakortit henkilöstölle

Henkilöstölahjat

Haluatko muistaa työntekijöitäsi lahjakortilla?

MiiTime-lahjakortit ovat täydellinen lahja henkilöstölle. MiiTime-lahjakortti ei ole pelkästään lahja, vaan se on mahdollisuus lisätä työntekijöiden hyvinvointia, sekä tukea heidän työkykyään ja jaksamistaan. Me kaikki olemme yksilöitä ja meillä kaikilla on omat tarpeemme. MiiTime-lahjakortilla jokainen työntekijä löytää varmasti itselleen sopivan palvelun. Samalla yrityksenne työllistää pieniä paikallisia yrittäjiä.


Lahjakortit henkilöstölle

Lahjakortit soveltuvat kaiken kokoisten yritysten työntekijöille. Voit tilata lahjakortit heti muutamalla klikkauksella. Halutessanne voimme räätälöidä lahjakortteihin yrityksenne logon ja viestin työntekijöille. Voimme myös rajata lahjakortin käytön tiettyyn käyttökohteeseen niin halutessanne.

Osteopatiakäynti

Purentalihasten hieronta

HUOM! Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua ostamaan lahjakortteja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian lähetettyäsi lomakkeen.

Minkä takia MiiTime-lahjakortti?

MiiTime-lahjakortti on täydellinen valinta lahjaksi henkilöstölle, koska:

  1. Hyvinvointipalvelut tukevat työntekijän työkykyä ja jaksamista.
  2. MiiTime- lahjakortilla työntekijä saa valita itselleen sen yrityksen ja palvelun, jonka hän näkee itselleen parhaaksi.
  3. Ostamalla MiiTime-lahjakortin tuette paikallisia pieniä palvelualan yrityksiä työllistymään.

Onko lahjakortti veropaa?

Työnantajan antamat lahjakortit voivat olla verovapaita, jos työnantaja on selvästi rajannut lahjakortin käyttökohteen tietystä paikasta hankittavaan esineeseen tai palveluun. Lahjan verovapauden kannalta ei ole merkitystä, minkä lahjan työntekijä valitsee työnantajan rajaamista vaihtoehdoista. Lahjakortti voi siten oikeuttaa ostamaan esimerkiksi kirjan useiden kirjojen joukosta, tietyn ruokatuotteen useiden ruokatuotteiden joukosta tai jonkin työnantajan rajaamista keskenään erilaisista tuotteista.

Lahjakorteilta edellytetään lisäksi, että niillä ei voi valita muuta kuin mitä työnantaja on osoittanut valikoimaksi, niitä ei voi muuttaa rahaksi ja ne ovat henkilökohtaisia eli nimetylle työntekijälle osoitettuja. MiiTime-lahjakortilla käyttö rajoittuu MiiTime-palveluntarjoajien tarjoamiiin palveluihin.

Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa.

Työntekijän merkkipäivälahjat

Työnantaja voi muistaa työntekijöitään työntekijän tai työnantajan merkkipäivänä erilaisilla lahjoilla. Merkkipäivällä tarkoitetaan tavanomaisia työntekijän ja työnantajan merkkipäiviä. Työntekijän saama tavanomainen ja kohtuullinen merkkipäivälahja on verovapaa, jos se on saatu muuna kuin rahana tai siihen verrattavana suorituksena (TVL 69 § 1 momentti 3 kohta).

Verovapaa merkkipäivämuistaminen edellyttää, että yritys noudattaa lahjojen antamisessa selkeää käytäntöä, joka koskee kollektiivisesti koko henkilökuntaa. Lahjakorttien täytyy olla siis samanarvoisio koko henkilökunnalle.

Työntekijän tavanomaisia merkkipäiviä ovat esimerkiksi 40-, 50-, 60- ja 70-vuotissyntymäpäivät. Sen sijaan esimerkiksi 65-vuotispäivänä annettua lahjaa ei ole oikeuskäytännössä hyväksytty verovapaaksi. Työntekijän merkkipäiviä ovat myös hääpäivä, pitkäaikaiseen palvelukseen perustuva merkkipäivä (10 vuotta tai enemmän) ja eläkkeelle siirtyminen.

Työntekijän merkkipäivän johdosta annetun lahjan kohtuullinen arvo on enintään työntekijän 1-2 viikon bruttopalkkaa vastaava määrä. Jos työntekijän palkkaus vaihtelee huomattavasti palkkausmuodon mukaan, kuten esimerkiksi provisiopalkkaisilla myyntimiehillä, voidaan 1-2 kahden viikon bruttopalkka laskea 12 edellisen kuukauden keskiarvon mukaan.

Työnantajalla voi olla myös vakiintunut merkkipäivälahjakäytäntö tai -ohjeistus, jonka mukaan työntekijöille annettavien merkkipäivälahjojen arvo on yllä mainittua pienempi. Tällaisessa tapauksessa lahjan arvo ei voi vaihdella työntekijästä riippuen siten, että joillekin annetaan työnantajan ohjeistuksen arvoinen lahja ja toisille tätä suurempi, esimerkiksi 1-2 kahden viikon palkkaa vastaava lahja.

Lähde: verohallinto